De praktijk – Tandartspraktijk Raffel – Duiven

De praktijk

Hier ziet u een indruk van onze moderne praktijk op een prachtige plek centraal in Duiven:

 

Mijn naam is Silke Raffel. Ik ben in 1995 als tandarts afgestudeerd en heb eerst bij diverse praktijken in o.a. Arnhem, Doorwerth en Doetinchem als tandarts gewerkt. Tegelijkertijd heb ik aan een wetenschappelijk onderzoek gewerkt waarmee ik in 1999 gepromoveerd ben.

In het jaar 2000 heb ik in het centrum van Duiven mijn eigen geopend. Inmiddels werk ik al vele jaren als tandarts in onze gemeente en ben er trots op, dat onze patienten steeds betere en gezondere tanden hebben. Preventie is dan ook onze prioriteit want met een goede basis, kan iedereen oud worden zonder noemenswaardige problemen met het gebit.

In 2008 heb ik mij naast het dagelijkse werk, gedurende een tweejarige opleiding in Duitsland, gespecialiseerd in de endodontolgie (wortelkanaalbehandelingen). Daarnaast volgen alle teamleden regelmatig cursussen en nascholingen om ontwikkelingen in de tandheelkunde bij te houden. Zo zijn wij ook aangesloten bij het Kwaliteits Register Tandheelkunde (KRT).

Sinds vele jaren ga ik regelmatig voor korte periodes naar Bangladesh om, hen die vrijwel niets hebben, de onbereikbare en dure tandheelkundige hulp te geven.

Wij werken met veel plezier en hopen dat ook u met plezier en vooral zonder vrees, want dat is echt niet nodig, onze praktijk bezoekt.